Ik ben Axelle, een jonge, sportieve vrouw met een passie voor gezond leven. Gezond leven op elk vlak, zowel mentaal als fysiek. Voor mij gaan beide hand in hand.

 

Hierdoor is ook mijn passie voor krachttraining ontstaan. Het maakt je niet alleen fysiek sterk, maar ook mentaal. Je zelfvertrouwen groeit met elke sessie.

 

Buiten krachttraining heb ik ook een passie voor het vrouwelijk lichaam. Ik ben gefascineerd door de werking van ons lichaam en hoe het ons dagelijks leven beïnvloedt. Met de nodige opleidingen in mijn bezit, combineer ik mijn passie voor krachttraining en het vrouwelijk lichaam. Zo zorgt mijn opleiding als orthomoleculaire therapeut ervoor dat ik met een holistische aanpak naar de oorzaak van vrouwen hun klachten kan zoeken en hiervoor mogelijke oplossingen kan bieden. Zodat vrouwen niet hoeven te vrezen voor hun cyclus, maar juist dan één zijn met zichzelf, dat ze hun cyclus in hun voordeel kunnen gebruiken. Niet uit bed kunnen of je depressief voelen tijdens je regels is dus NIET NORMAAL. 

 

Voeding is voor mij meer dan alleen calorieën. Gezond eten heeft een invloed op alles. Het beïnvloedt de manier waarop je denkt, je energie doorheen de dag, je kracht in de fitness, je hormonen, noem maar op. De natuur geeft ons alle voedingsstoffen die we nodig hebben, dus gaan we deze ook ten volle benutten. Back to basics is dus het motto! 

DSC03868_edited.jpg

Wie ben ik?

Laat me mezelf kort even voorstellen!