Wat zeggen anderen? 

Review Joke

"Axelle heeft mij in korte tijd heel veel kennis en tools gegeven om mijn lijf en leven beter te maken. Na zoveel 'miserie' kan ik na 3 maanden zeggen dat ik heel gelukkig ben. Nog a far way to go om heel het lichaam 100 % te healen, but that takes time. Axelle is nog jong, maar dit merk je absoluut niet aan haar. Haar kennis reikt al heel veel. She's gonna take over the world! Ik ben heel blij dat ik de combinatie van voeding, training en lifestyle heb gekozen. Ik voel me sterk, voel me heel goed in mijn vel en sta blij in het leven.

Ik heb heel veel tools gekregen om een happy gut en happy life verder te zetten. Ik heb mij in tijden niet meer zo goed gevoeld als nu. Ook heeft het trainen volgens de cyclus en elke week hetzelfde mij veel kracht maar ook veel rust in mijn hoofd gegeven. De trainingen zijn mijn zen momenten. En zelfs in de deload week wanneer de motivatie en kracht laag is, is het toch gemakkelijk om te gaan. Omdat je alles sneller kan afwerken en minder sets doet ben je ook minder moe ondanks dat je in je zwakke week zit. Waardoor je nadien weer extra hard kunt knallen. Happy mind happy life happy body
 

Opgeblazen gevoel is meerderheid van de tijd weg, mijn buik blaast niet meer op door alleen maar naar eten te kijken. Mijn kracht gaat in een mooie lijn omhoog en ik weet nu wanneer ik mijn lichaam extra rust moet geven, waardoor ik ook sneller progress maak. Vroeger had ik permanent honger en at ik dus ook heel de dag door. Nu eet ik 3 x op een dag en ben ik uren voldaan. Mijn maag/darmen zijn mij ook dankbaar voor die tussentijdse rust tussen eten. Met de pil stoppen paar jaar geleden was mijn beste beslissing ooit, zeker nu ik nog meer tools mee heb gekregen om mijn cyclus en vrouw zijn optimaal te benutten! Loving life en lijf meer dan. ooit. Dus echt super benieuwd wat de volgende maanden nog met zich meebrengen."

Review Femke

"Ik voelde me direct op mijn gemak bij Axelle. Ze luisterde oprecht. Ik heb énorm veel bijgeleerd op vlak van mijn voeding. Ik gebruik nog dagelijks de tips van Axelle en voel me beter in mijn lichaam. Ik ken mijn lichaam ook beter. Ik vond het enorm goed dat Axelle ook naar het groter geheel kijkt: slaap, stress, libido, etc.

Ik heb al heel wat begeleidingen achter de rug maar heb nog nooit zoveel bijgeleerd als bij Axelle de afgelopen 3 maand. Axelle had ook steeds begrip voor mijn situatie maar stimuleerde me toch om er telkens voor te gaan. Ik heb tips gekregen die ik dagdagelijks kan toepassen. Ook de trainingsschema's paste ze zodanig aan dat ik ze thuis kon doen.

 

De veranderingen die ik heb ervaren: 

- Minder opgeblazen want ik weet wat ik best niet eet.

- Kracht is naar boven gegaan

- Voel me beter in mijn vel

- Strakker 

- Ik ken mijn lichaam beter en kan meer aanvoelen wat het nodig heeft of wat het net niet nodig heeft."